Sinterklaas cadeaus

Sinterklaas cadeaus

December is ieder jaar weer dé maand van de cadeautjes. Voor zowel jong en oud is Sinterklaas één van de favoriete feestdagen die we doorbrengen met familie en vrienden. Pakjesavond is op 5 december natuurlijk niet compleet zonder Sinterklaas cadeaus! Maar om ieder jaar weer een origineel cadeau voor je kinderen, partner of familie te vinden kan best een uitdaging zijn. Cadeau Claire geeft u daarom graag een aantal handige cadeautips, of u nu op zoek bent naar een Sinterklaas cadeau voor uw kinderen of een surprise cadeau voor een vriend of vriendin. Zo hoeft u alleen nog een leuk Sinterklaas gedicht te schrijven en het cadeau is compleet!

Uniek Sinterklaas cadeau

Al weken van te voren, als de speelgoedboekjes weer worden bezorgd, maken de kinderen al een verlanglijstje waarop zij hun favoriete Sinterklaas cadeaus vermelden. Tegenwoordig betekent het opdoen van ideeën voor een geschikt cadeau niet meer het afgaan van winkel naar winkel en hopen dat u op tijd iets vindt, u kunt vooraf namelijk gemakkelijk online bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Het is vaak al moeilijk genoeg om ieder jaar weer iets origineels te bedenken wat in de smaak zal vallen. Verras uw kind of kleinkind bijvoorbeeld met een chocoladeletter, een eigen pietenmuts, een kinderboek met zijn/haar naam erop of met een telefoonhoesje met een eigen foto en tekst erop. Welk cadeautje u ook geeft; uiteindelijk draait het om de stralende gezichtjes!

Sinterklaas surprise

Ook een surprise op Sinterklaasavond waarbij de familie gezellig samenkomt om cadeautjes aan elkaar te geven is erg gezellig. Voorafgaand aan de surprise avond wordt er vaak druk geknutseld om de leukste surprises voor elkaar te maken en ook een origineel gedicht bij het cadeau is onmisbaar. Met een Sinterklaas surprise avond beleven jong én oud op hun eigen manier een gezellige avond met veel cadeaus, gezelligheid en plezier!

Sinterklaas cadeau tips

  • Een praktisch cadeau, zoals een rugtas of leuke lunchbox;
  • Een gespersonaliseerd cadeau, zoals een gepersonaliseerd leesboek, een gepersonaliseerde agenda of een gepersonaliseerd telefoonhoesje;
  • Sport- en/of hobbyspullen.

Cadeau Claire hoopt dat u bovenstaande tips in de toekomst kunt gebruiken bij het vinden van een leuk en origineel cadeautje!

Terug naar overzicht

Categoriën

cadeauclaire.nl.nl 2017 2022 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Meer cadeau ideeen |