Cadeau Tips & Tricks

CADEAU TIPS & TRICKS

Bent u op zoek naar een passend cadeau voor iemand, maar heeft u geen idee wat nu precies bij haar of hem past? Cadeau Claire helpt u bij het geven van het juiste cadeau aan de juiste persoon. Onze experts delen graag hun expertise omtrent het geven van tips en tricks over verschillende soorten cadeaus voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, cadeaus voor hem/haar en vele andere gelegenheden.

Cadeaus:

Het ontvangen van cadeaus is leuk, maar het is veel leuker om zelf een cadeau te geven aan een dierbaar persoon! U kunt om verschillende redenen een cadeau geven, is het om iemand te verrassen of juist om iemand te bedanken? Daarnaast zijn er behoorlijk wat themadagen in Nederland waarbij het geven van een cadeau gebruikelijk is. Zo zijn Moederdag, Vaderdag, de geboorte van een baby, het huwelijk, verjaardagen en Valentijn tal van gelegenheden om een cadeau te schenken.

Tips:

Dagelijks zijn er mensen die met de handen in het haar zitten om te bedenken wat ze nu voor cadeau willen geven. Misschien komt het u ook wel bekend voor? In het artikel Cadeautip: Algemeen staan enkele factoren die in iedere zoektocht van pas kunnen komen. Cadeaustress is volkomen normaal omdat er tegenwoordig ontzettend veel keuze is. Want wat jij eventueel een leuk cadeau vindt, hoeft niet te gelden voor degene die het cadeau ontvangt.

Tricks:

  • Cadeaus zijn gericht als verrassing. Pak een cadeau daarom ook altijd in. Zo krijgt de ontvanger het idee dat er moeite voor is gedaan

  • Een simpel gebaar kan ook als cadeau dienen.

  • Kijk goed naar het kostenplaatje. Een te duur cadeau kan de ontvanger het gevoel geven dat hij/zij ook iets duurs moet teruggeven. Een goedkoop kan slecht vallen omdat de ontvanger vraagtekens zet bij de waarde van het gebaar.

  • Raar maar waar. Als we iemand een cadeau geven verwachten we onbewust ook een cadeau terug. De achterliggende gedachte is dat we met het geven en nemen van cadeaus de onderlinge relatie versterken.

Cadeau Claire hoopt dat u bovenstaande tips & tricks kunt gebruiken bij uw zoektocht naar cadeau!

Terug naar overzicht

Categoriën

cadeauclaire.nl.nl 2017 2022 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Meer cadeau ideeen |